Servicii

Masaj de relaxare

Este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii si relaxarea musculara. Este extrem de eficient in cazul stărilor de oboseala accentuata.

Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea, conform aromaterapiei.

Tarif femei : 50 lei60 min

Tarif barbat: 60 lei60 min

Contacteaza-ma

Masaj anticelulitic

Este efectuat prin manevre terapeutice specifice luptand impotriva acumulari de apa, toxine si grasime la nivelul tesutului adipos (celulita). Cu ajutorul acestor manevre se diminueaza stratul de grasime si se distrug celulele adipoase fara spargerea capilarelor (fara vanatai).

Recomandam ca masajul anticelulitic sa se faca in cabinete medicale (unde priza manevrei de framantat este efectuata corect) si nu in saloane de infrumusetare unde personalul nu este calificat din punct de vedere medical.

Tarif : 50 lei40 min

Contacteaza-ma

Masaj Terapeutic

Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicala, iar practicarea acestuia necesita cunostinte solide de anatomie, fiziologie si fiziopatologie.

Acest tip de masaj poate fi folosit pentru a promova bunastarea generala a organismului si de a spori stima de sine, avand efecte benefice asupra sistemul imunitar, tensiunii arteriale, circulatiei, digestiei, tonusului muscular si pielii.

Cateva dintre cele mai importante efecte ale masajului terapeutic sunt: stimularea secretiei de lichid sinovial intraarticular, stimularea circulatiei sanguine, imbunatatirea considerabila a nutritiei si oxigenarea structurilor anatomice masate; intervenind direct asupra durerii, are un considerabil efect antialgic. De asemenea imbunatateste si amplitudinea miscarilor articulare, elasticitatea structurilor moi periarticulare, precum si metabolismul local.

Tarif : 60 lei60 min

Contacteaza-ma

Reflexoterapie

Este un tip de masaj terapeutic prin care sunt deblocate canalele energetice si eliminate acumularile de toxine din organismul uman. Sunt stimulate punctele reflexogene ceea ce duce la imbunatatirea circulatiei sanguine, la facilitarea transportului de toxine si la eliminarea lor, la reducerea tensiunii arteriale si la inlaturarea stresului. Intr-un cabinet de reflexoterapie, care respecta din punct de vedere stiintific modul de efectuare a manevrelor de reflexoterapie, trebuie sa se stimuleze atat punctele reflexogene din talpa cat si cele din palme si de pe coloana vertebrala.

Tarif : 40 lei50 min

Contacteaza-ma

Masaj terapeutic pentru dureri de spate

Indiferent de varsta si constitutie fizica, durerea lombara este resimtita, mai mult sau mai putin intens, in diverse etape ale vietii.

Durerile de spate limitează libertatea de mișcare, iar un tratament care conduce la ameliorarea durerii este și masajul terapeutic care este foarte eficient pentru reducerea inflamației, pentru a relaxa musculatura și pentru a îmbunătății circulația locală.

Acest masaj vă va ajuta și în serile cu insomnii, deoarece calitatea somnului este îmbunătățită.

Tarif : 30 lei30 min

Contacteaza-ma

Masaj cu roci vulcanice

Masajul cu roci vulcanice (pietre calde) este cel mai la moda tip de masaj ce se preactica in saloanele de masaj, centre de infrumusetare si centre SPA din intreaga lume, in special datorita efectelor deosebite ce se obtin prin aceasta tip de masaj.

Masaj cu Roci Vulcanice cunoscut si sub denumirea de Masaj cu Pietre Calde sau Hot Stone Massage in engleza, cu denumirea stiintifica de Terapie Geotermala, este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi folosite pentru relaxare, echilibrare energetica si detoxifiere.

Spre deosebire de masajul clasic la masajul cu roci vulcanice, masajul nu se realizeaza doar cu mainile, ci se foloseste si un set de roci vulcanice, de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, cu o suprafata foarte fina ce sunt incalzite intr-un dispozitiv special pana ajung la temperatura de 40-50 de grade Celsius. Aceasta temperatura nu produce arsuri sau senzatii neplacute, ci doar va va provoca furnicaturi si senzatii placute in tot corpul.

Tarif : 60 lei75 min

Contacteaza-ma

Impachetare cu argila

Pe linga pierderea centimetrilor aceasta tehnica modeleaza corpul, dar ajuta si la exfolierea pielii si la detoxifierea corpului. Dupa terminarea sedintei, nu este necesara folosirea dusului deoarece argila lasa pielea catifelata.

Pentru rezultate benefice, expertii recomanda efectuarea unui pachet de minimum trei sedinte.

Tarif : 30 lei60 min

Contacteaza-ma

3 comentarii la “Servicii

 1. Buna ziua,
  referitor la sedintele de electrostimulare, m-ar interesa sa stiu cu exactitate timpul alocat unei sedinte, 30 sau 45 de minute, este foarte important pentru mine acest lucru si cite sedinte se recomanda a se face pe saptamana?
  La un abonament de o luna de zile nu exista nici o reducere sau o oferta speciala?
  Astept raspunsul dumneavoastra, va multumesc anticipat!
  Carmen

  • Timpul alocat unei sedinte este 30/45 de minute, depinde de ce anume doriti sau aveti nevoie dumneavoastra. Un abonament de 1 luna este 150 RON. Sedintele se fac de 3/4 ori pe saptamana pentru a avea efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>